elastika tilefono 2310751515

 

Η παρούσα Πολιτική έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις κανονιστικές ρυθμίσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της ΕΕ 2016/679 (εφεξής “ΓΚΠΔ”). Η παρούσα πολιτική περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί και προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (εφεξής “Προσωπικά Δεδομένα”) των φυσικών προσώπων (εφεξής τα “Υποκείμενα Δεδομένων”) που της γνωστοποιούνται κατά τη διάρκεια χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Πολιτική περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Εταιρεία μας συλλέγει, διαβιβάζει, επεξεργάζεται, χρησιμοποιεί και γνωστοποιεί τα Προσωπικά Δεδομένα των Υποκειμένων Δεδομένων και καθορίζει τις πρακτικές της σχετικά με την ασφαλή επεξεργασία αυτών. 

Παρέχοντας Προσωπικά Δεδομένα στην Εταιρεία μας (είτε άμεσα είτε εμμέσως, επιτρέποντας σε άλλο πρόσωπο να παράσχει Προσωπικά σας Δεδομένα για λογαριασμό των Υποκειμένων Δεδομένων), τα Υποκείμενα Δεδομένων συμφωνούν ότι η παρούσα Πολιτική εφαρμόζεται στον τρόπο με τον οποίο η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί τα Προσωπικά τους Δεδομένα και συναινούν στη συλλογή, μεταβίβαση, επεξεργασία, χρήση και γνωστοποίηση αυτών, όπως περιγράφεται στην παρούσα. Σε περίπτωση που τα Υποκείμενα Δεδομένων δεν συμφωνούν με οποιοδήποτε μέρος της παρούσας Πολιτικής, παρακαλούνται να μην παράσχουν Προσωπικά Δεδομένα. Εάν δεν παράσχουν Προσωπικά Δεδομένα ή ανακαλέσουν τη συγκατάθεση που έχουν παράσχει στο πλαίσιο της παρούσας Πολιτικής, αυτό μπορεί να επηρεάσει τη δυνατότητα της Εταιρείας μας να παράσχει υπηρεσίες ή να επηρεάσει δυσμενώς τις υπηρεσίες που μπορεί να παράσχει η Εταιρεία μας. 

Η παρούσα Πολιτική δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των Υποκειμένων Δεδομένων, οι οποίοι χρησιμοποιούν τον δικτυακό τόπο της Εταιρείας μας και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία του δικτυακού τόπου της Εταιρείας μας. Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η Εταιρεία μας δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστούν τα Υποκείμενα Δεδομένων που χρησιμοποιούν τις σελίδες, υπηρεσίες, επιλογές και περιεχόμενα του δικτυακού τόπου της Εταιρείας μας, στις οποίες προβαίνουν με δική τους πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων της παρούσας Πολιτικής. 

Συλλογή και Χρήση Προσωπικών Δεδομένων

Α. Η Εταιρεία μας συλλέγει Προσωπικά Δεδομένα όταν τα Υποκείμενα Δεδομένων επικοινωνούν με την Εταιρεία μας μέσω του δικτυακού της τόπου και, επίσης, δύναται να τα λαμβάνει από τρίτους στα πλαίσια συνεργασίας και παροχής πληροφοριών. 

Β. Στο ως άνω πλαίσιο η Εταιρεία μας ενδέχεται να συλλέγει, αποθηκεύει και χρησιμοποιεί τους ακόλουθους τύπους Προσωπικών Δεδομένων: α) πληροφορίες που παρέχουν τα Υποκείμενα Δεδομένων προς τον σκοπό επικοινωνίας με την Εταιρεία μας, β) οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που τα Υποκείμενα Δεδομένων επιλέγουν να γνωστοποιήσουν στην Εταιρεία μας (είτε μέσω του δικτυακού της τόπου είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο) και είναι σχετικές προς τον σκοπό εκπλήρωσης προσωπικών αιτημάτων τους και που άπτονται του αντικειμένου της – στην περίπτωση αυτή οι πληροφορίες ενδέχεται να εκτείνονται και στα μέλη της οικογένειας των Υποκειμένων Δεδομένων -, γ) οποιεσδήποτε πληροφορίες που τα Υποκείμενα Δεδομένων επιλέγουν να γνωστοποιήσουν στην Εταιρεία μας προς τον σκοπό σύναψης και εκτέλεσης σύμβασης μαζί της, δ) δεδομένα που αποστέλλουν τρίτοι στην Εταιρεία μας στα πλαίσια συνεργασίας και παροχής πληροφοριών. 

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που δύναται να συλλέγει η Εταιρεία μας από τα Υποκείμενα Δεδομένων είτε κατά τη διάρκεια της εκ μέρους τους χρήσης των υπηρεσιών του δικτυακού της τόπου και επικοινωνίας τους με την Εταιρεία μας είναι οι ακόλουθες: α) προσωπικά στοιχεία (π.χ. όνομα, επώνυμο, διεύθυνση επικοινωνίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – e-mail, Α.Φ.Μ.), β) δεδομένα εργασίας (π.χ. απασχόληση, θέση/τίτλος εργασίας, τόπος εργασίας). 

Γ. Η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί τα Προσωπικά Δεδομένα των Υποκειμένων Δεδομένων για τους ακόλουθους λόγους: α) την παροχή αιτούμενων υπηρεσιών στα Υποκείμενα Δεδομένων, β) την ενημερωτική υποστήριξη των Υποκειμένων Δεδομένων αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, γ) την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των Υποκειμένων Δεδομένων σχετικά με τις υπηρεσίες που διατίθενται από και μέσω του δικτυακού τόπου της Εταιρείας μας, δ) την απάντηση σε ερωτήματα και αιτήματα που απευθύνουν στην Εταιρεία μας τα Υποκείμενα Δεδομένων, ε) την ενημέρωση των Υποκειμένων Δεδομένων σχετικά με νέες προσφορές/κατηγορίες υπηρεσιών μέσω της αποστολής σε αυτούς προωθητικών/ενημερωτικών δελτίων μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails) και/ή sms, εκτός και αν έχουν ζητήσει να μην λαμβάνουν τέτοια ενημερωτικά δελτία, στ) για εσωτερικούς σκοπούς της Εταιρείας μας και σκοπούς διασφάλισης της ποιότητας, ζ) προς τον σκοπό εκτέλεσης εκ μέρους της Εταιρείας μας συναφθείσας σύμβασης, η) για άλλους σκοπούς, όπως προβλέπεται ή απαιτείται από τον νόμο (π.χ. συμμόρφωση της Εταιρείας μας με νομική της υποχρέωση ή για την προστασία των ζωτικών της συμφερόντων ή των συμφερόντων των Υποκειμένων Δεδομένων ή όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των εννόμων συμφερόντων που επιδιώκει η Εταιρεία μας.  

Δ. Ειδικά για την περίπτωση που επιλέξετε να μας αποστείλετε βιογραφικό σημείωμα μέσω της ιστοσελίδας για εξεύρεση εργασίας, σας ενημερώνουμε ότι τα δεδομένα που συλλέγουμε αφορούν δεδομένα ταυτοποιήσεως, όπως ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, φύλο, ΑΔΤ, ΑΦΜ, A.M.A., A.M.K.A., αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, ημερομηνία και τόπος γέννησης, επάγγελμα, εθνικότητα, οικογενειακή κατάσταση, μορφωτικό επίπεδο, προϋπηρεσία σε εργασία, δεδομένα επικοινωνίας, όπως ταχυδρομική και ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό και κινητό, και κάθε άλλο δεδομένο το οποίο μας αποστέλλετε με το βιογραφικό σας, για σκοπούς που συνδέονται με την ενδεχόμενη πρόσληψή σας ή για σκοπούς που προκύπτουν από διάταξη νόμου. 

Τα δεδομένα που συλλέγουμε κατά τα ανωτέρω αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας για τους κάτωθι σκοπούς: α) την ταυτοποίησή σας και την επικοινωνία μαζί σας, β) τη ενδεχόμενη σύναψη σύμβασης μαζί σας, την εκτέλεσή της και την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που πηγάζουν από αυτήν από αμφότερα τα συμβαλλόμενα μέρη, γ) τη συμμόρφωση της εταιρείας μας με τις υποχρεώσεις της που επιβάλλονται από την κείμενη νομοθεσία (π.χ. τη φορολογική νομοθεσία), δ) την επικοινωνία μαζί σας με σκοπό την ενημέρωσή σας.

Αποδέκτες των συγκεκριμένων δεδομένων που συλλέγουμε είναι οι υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας, οι οποίοι είναι αρμόδιοι για την πρόσληψη εργαζομένων ή σύναψη συνεργασιών με συνεργάτες.

Τα δεδομένα που συλλέγουμε για τον συγκεκριμένο αυτό σκοπό τηρούνται, για την περίπτωση σύναψης σύμβασης μαζί σας, έως τη συμπλήρωση πέντε (5) ετών από τη λήξη ή λύση της ενδεχόμενα συναφθησόμενης σύμβασης εργασίας μαζί σας. Σε περίπτωση μη κατάρτισης σύμβασης μαζί σας, τα προσωπικά σας δεδομένα θα τηρούνται για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών από τη συλλογή τους, εκτός αν προβλέπεται βραχύτερος ή μεγαλύτερος χρόνος τήρησης αυτών από το νόμο. 

Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων των Υποκειμένων Δεδομένων

Η Εταιρεία μας λαμβάνει κατάλληλα νομικά, οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων των Υποκειμένων Δεδομένων, καθώς και τεχνικά μέτρα για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων των Υποκειμένων Δεδομένων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία περί απορρήτου και ασφάλειας δεδομένων. Η Εταιρεία μας θα διαγράψει ή θα προβεί σε επαναταυτοποίηση των Προσωπικών Δεδομένων των Υποκειμένων Δεδομένων μόλις αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα για την παροχή των υπηρεσιών της ή/και την εκτέλεση των επιχειρηματικών της σκοπών ή/και για την εκτέλεση εκ μέρους της συναφθείσας σύμβασης ή/και για νομικούς λόγους ή όπως άλλως προβλέπεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.

Μη Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων σε Τρίτους

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα Πολιτική, η Εταιρεία μας δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή κοινοποίηση των Προσωπικών Δεδομένων των Υποκειμένων Δεδομένων σε κάποιο τρίτο μέρος. Περαιτέρω, η Εταιρεία μας δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα Προσωπικά Δεδομένα των Υποκειμένων Δεδομένων της σε τρίτα φυσικά ή/και νομικά πρόσωπα παρά μόνο: α) εάν τα Υποκείμενα Δεδομένων έχουν παράσχει τη ρητή συγκατάθεσή τους και (i) το τρίτο μέρος (φυσικό ή νομικό πρόσωπο συνεργάτης/προμηθευτής/πάροχος υπηρεσιών της Εταιρείας μας έχει παράσχει σαφείς εγγυήσεις σχετικά με τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που διέπουν την προς εκτέλεση επεξεργασία και (ii) το τρίτο μέρος (φυσικό ή νομικό πρόσωπο συνεργάτης/προμηθευτής/πάροχος υπηρεσιών της Εταιρείας μας έχει συνάψει γραπτή συμφωνία με την Εταιρεία μας, με την οποία τίθενται για το τρίτο μέρος υποχρεώσεις παρόμοιες με αυτές που υπέχει η Εταιρεία μας σύμφωνα με τις διατάξεις για την προστασία Προσωπικών Δεδομένων, β) εάν αυτό επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης της Εταιρείας μας με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο τυχόν εισαγγελικές, αστυνομικές, ανακριτικές και δικαστικές αρχές, ανταποκρινόμενη σε αίτημά τους, γ) σε σχέση με τις τυχόν νομικές/δικαστικές διαδικασίες ή επικείμενες νομικές/δικαστικές διαδικασίες, δ) προς τον σκοπό σύστασης, άσκησης ή υπεράσπισης των εννόμων συμφερόντων της, συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών σε ρυθμιστικές, διωκτικές ή άλλες αρχές για σκοπούς αποτροπής και αντιμετώπισης απάτης, μη εξουσιοδοτημένης χρήσης υπηρεσιών και παράνομης δραστηριότητας. 

Η Εταιρεία μας δεσμεύεται να μη διαβιβάσει Προσωπικά Δεδομένα των Υποκειμένων Δεδομένων σε τρίτες χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των Υποκειμένων Δεδομένων, εκτός αν η Εταιρεία μας και οι αποδέκτες των Προσωπικών Δεδομένων έχουν συνάψει και χρησιμοποιούν τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες, οι οποίες έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι οποίες αποτελούν παράρτημα της απόφασης της Επιτροπής της 5ης Φεβρουαρίου 2010 για τη διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε εκτελούντες επεξεργασία εγκατεστημένους σε τρίτες χώρες (2010/87/ΕΕ). 

Δικαιώματα Υποκειμένων Δεδομένων

Τα Υποκείμενα Δεδομένων μπορούν να ασκήσουν τα ακόλουθα δικαιώματα που απορρέουν από τις διατάξεις του ΓΚΠΔ καθώς και την ισχύουσα νομοθεσία, η οποία εφαρμόζεται ή συμπληρώνει αυτόν ή που άλλως σχετίζεται με την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων φυσικών προσώπων, από κοινού με τις δεσμευτικές οδηγίες και τους κώδικες ορθής πρακτικής που εκδίδονται κατά καιρούς από τις σχετικές επιβλέπουσες αρχές: α) Ενημέρωσης για την επεξεργασία των Προσωπικών τους Δεδομένων, καθώς και της νομικής βάσης για την επεξεργασία αυτή και όλων των πληροφοριών που αφορούν στην επεξεργασία αυτή, β) Πρόσβασης και διόρθωσης των Προσωπικών τους Δεδομένων σε περίπτωση επεξεργασίας Δεδομένων που τους αφορούν, γ) Διαγραφής των Προσωπικών τους Δεδομένων σε περίπτωση που αυτά δεν είναι απαραίτητα για την παροχή μίας υπηρεσίας, δ) Περιορισμού της επεξεργασίας των Προσωπικών τους Δεδομένων, ε) Εναντίωσης στην επεξεργασία των Προσωπικών τους Δεδομένων, στ) Φορητότητας των Προσωπικών τους Δεδομένων σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, δηλαδή το δικαίωμα των Υποκειμένων Δεδομένων να λαμβάνουν δεδομένα τους σε κατάλληλο μορφότυπο, ώστε να είναι εφικτή τεχνικά η διαβίβασή τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. 

Για την άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων ή για οποιαδήποτε απορία, τα Υποκείμενα Δεδομένων μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία μας: α) μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.periferiaki.gr ή β) με επιστολή στη διεύθυνση που αναγράφεται στο Προοίμιο της παρούσας. 

Τα Υποκείμενα Δεδομένων μπορούν επίσης να ανακαλούν οποτεδήποτε τη συναίνεσή τους όσον αφορά την επεξεργασία των Προσωπικών τους Δεδομένων (χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα) με έναν εκ των ως άνω δύο (2) αναφερόμενων τρόπων. Επιπλέον, τα Υποκείμενα Δεδομένων διατηρούν: α) το δικαίωμα υποβολής έγγραφης καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή αναφορικά με την προστασία των Προσωπικών τους Δεδομένων, δηλαδή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 1-3, ΤΚ 115 23, Αθήνα, τηλ. +30 210 6475600, e-mail επικοινωνίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (mailto: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και β) το δικαίωμα δικαστικής προσφυγής σε περίπτωση που θεωρούν ότι παραβιάστηκαν τα Προσωπικά τους Δεδομένα. 

Δεσμοί (“links”) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites)

Η Εταιρεία μας μέσω του δικτυακού της τόπου ενδέχεται ενίοτε να παρέχει συνδέσμους προς τρίτα μέρη ή να ενσωματώνει δικτυακούς τόπους τρίτων μερών. Η παρούσα Πολιτική δεν ισχύει για αυτούς τους δικτυακούς τόπους και η Εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές των δικτυακών αυτών τόπων. Εάν τα Υποκείμενα Δεδομένων επιλέξουν να μπουν σε ένα συνδεδεμένο δικτυακό τόπο, συμφωνούν ότι η Εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για τη διαθεσιμότητα του δικτυακού αυτού τόπου και δεν ελέγχει, ούτε προσυπογράφει, ούτε είναι υπεύθυνη καθ’ οιονδήποτε τρόπο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα Προσωπικά Δεδομένα των Υποκειμένων Δεδομένων σε αυτούς τους δικτυακούς τόπους, για το περιεχόμενο αυτών των δικτυακών τόπων και για τη χρήση αυτών των δικτυακών τόπων από άλλους. Η Εταιρεία μας συμβουλεύει τα Υποκείμενα Δεδομένων να φροντίζουν προκαταβολικά και να ελέγχουν πάντα τις δηλώσεις νομικού περιεχομένου και περί απορρήτου που δημοσιεύονται σε κάθε δικτυακό τόπο ή κινητή εφαρμογή που συνδέονται, προτού εισαγάγουν οποιαδήποτε Προσωπικά τους Δεδομένα. 

ελαστικά στη Θεσσαλονίκη

Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - Pagespeed - W3C - AChecker